raft digital meetup
Informatie Agenda Sprekers Direct aanmelden

De RAFT Digital Meetup, een avond vol kennis, ervaring en natuurlijk fun! De inhoud is gericht op young professionals binnen het (online) marketingvak. Je wilt graag werken binnen de digital marketing of bent net enkele jaren actief binnen de marketing of in een digital marketing rol.

Op donderdag 20 oktober nemen 3 online marketing professionals je mee in hun vakgebied of ervaring. Of het nu gaat om de afstand tot de arbeidsmarkt of hoe je omgaat met campagnes met miljoenen marketingbudget. Snel, toegankelijk, inspirerend en uiteraard gezellig!

Agenda

17:30 – 18:00 uur Inloop
18:00 – 18:30 uur Mandy van Tartwijk
Wat je tijdens je studie NIET hoorde over online marketing. Hoe kun je als marketeer je weg vinden binnen het digital landschap
18:30 – 19:00 uur Mats Vermeij
Best Practices van digital advertising anno 2022. Wat werkt er wel en wat werkt er niet binnen advertising
19:00 – 20:00 uur Pizza break 🍕
20:00 – 20:30 uur Mewael Fitiwi
Een 360° marketingstrategie ontwikkelen waarbij creativiteit, media en data worden gecombineerd
20:30 – 22:00 uur Borrel

Wil je hier bij zijn? Meld je dan snel aan voor dit event via het aanmeldformulier. Deelname is geheel gratis dus voor de kosten hoef je het niet te doen 😉 Wel hebben we maar beperkte beschikbaarheid van maximaal 20 personen. De mogelijkheid tot deelname zal sluiten zodra dit aantal is bereikt.

Over de sprekers

Mandy van Tartwijk

Mandy van Tartwijk – RAFT

Mandy werkt 2 jaar binnen de (digital) marketing, waarvan een half jaar als online marketeer bij RAFT. Haar kennis van online marketing was geen onderdeel van haar marketingstudie, maar heeft ze gedurende haar werkzame leven opgedaan.

Deuren waren vaak gesloten, maar Mandy is op ontdekkingstocht gegaan en heeft zelf kennis verrijkt. Mandy heeft het over dat deel dat je niet op school meekrijgt maar in het bedrijfsleven wel nodig hebt. Check ook haar LinkedIn-pagina


Mats Vermeij – RAFT

Mats is een echte digital minded millenial. Digitaal en commercieel. Een carrière binnen de online marketing was dus een zekerheid. Zijn specialisme ligt binnen de online advertising hoek. SEA, Social, Retargeting. Om hierin wegwijs te worden heeft Mats een traineeship gevolgd van 6 maanden.

Inmiddels werkt Mats bijna een jaar bij RAFT en heeft hij al honderden advertenties ingezet, geanalyseerd en verbeterd. Hij deelt over zijn pad, maar vooral over toffe campagnes die hij heeft uitgevoerd voor onze klanten. Check ook zijn LinkedIn-pagina

Mats Vermeij RAFTMewael Fitiwi

Mewael Fitiwi – DEPT, Coopr, WPK

Mewael Fitiwi heeft meer dan 7 jaar ervaring bij zowel nationale als internationale marketing & communicatie bureaus. Zijn specialisme ligt met name op het snijvlak van digital marketing en content marketing.

Al tijdens zijn studie communicatie digitale media begon Mewael zijn professionele carrière door als werkstudent aan de slag te gaan bij een marketingbureau gespecialiseerd in B2B-marketing. Vervolgens ontwikkelde hij zich bij verschillende bureaus door tot (digital) marketing strateeg. Check ook zijn LinkedIn-pagina

Aanmelden

Deelnameformulier Digital Meetup

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.