Dutch Search Awards 2023
Het is een spannende tijd bij RAFT! Met trots kondigen we aan dat ons team niet één, maar twee nominaties heeft ontvangen voor de prestigieuze Dutch Search Awards 2023: “Best SEO B2B” en “Best Newcomer”.

 

Met een inhoudelijke case tussen al die grote bureaus staan. Een teamprestatie om trots op te zijn!

Roy de kok Door Roy de Kok

Een Moment van Trots

Het is niet elke dag dat je ziet dat de inspanningen van je team worden erkend op een nationaal platform. Deze nominaties vormen een kroon op het harde werk dat we hebben verricht en de unieke benadering die we hebben geadopteerd om onze klanten te ondersteunen in hun digitale marketingstrategieën.

Best SEO B2B

In de categorie “Best SEO B2B” wordt ons werk belicht voor het aandrijven van significante groei en resultaten voor onze zakelijke klanten. Het gaat hier niet alleen om rankings, maar om het creëren van een duurzame impact en het realiseren van de bedrijfsdoelen van onze klanten.

Best Newcomer

De “Best Newcomer”-nominatie is bijzonder speciaal voor ons. Het vertegenwoordigt de frisse energie en het innovatieve denken dat we binnen de industrie hebben gebracht. Als nieuwkomer op de markt zijn we erin geslaagd om op te vallen en een indruk te maken die blijft hangen.

Geen enkele prestatie is enkel het werk van één persoon of zelfs één team. Het is de vrucht van samenwerking, vertrouwen en ondersteuning. We willen ons ongelooflijke team bedanken, evenals onze partners en klanten die ons hebben gesteund op onze reis tot nu toe.