De Kracht van Performance Max

Performance Max is niet zomaar een update in de wereld van digitale advertenties; het is een totale omwenteling. Deze tool stelt ons in staat om een advertentiecampagne uit te rollen over alle Google-platformen, van YouTube tot Google Search, en alles daartussenin. Waar we voorheen beperkt waren in onze mogelijkheden, opent Performance Max nu de deur naar eindeloze mogelijkheden.

Strategieën Die Het Verschil Maken

Mats heeft twee kern strategieën geïdentificeerd die met behulp van Performance Max een significante impact hebben op onze campagnes:

  • Heroveren van bestaande doelgroepen: Door slimme retargeting kunnen we de harten van onze bestaande klanten heroveren. Dit betekent dat we mensen die al eerder interactie hebben gehad met onze website, opnieuw kunnen benaderen en terugleiden naar onze site. Het is een krachtige manier om de betrokkenheid te verhogen en de relatie met onze klanten te versterken.
  • Ontdekken van Nieuwe Doelgroepen: Performance Max stelt ons ook in staat om onontdekte gebieden te betreden door nieuwe doelgroepen aan te spreken. Dit zijn mensen die mogelijk nog nooit van ons gehoord hebben, maar die wel interesse zouden kunnen hebben in wat we te bieden hebben. Door deze nieuwe doelgroepen te bereiken, vergroten we ons bereik en bouwen we aan onze merkbekendheid.

Actief op alle Google diensten

Door Mats Vermeij

Een Lokale Touch met Een Groot Bereik

Als trots Dordts bedrijf hebben we ook de handen ineengeslagen met BOD Events, de organisatie achter populaire festivals zoals Wantij Live. Deze samenwerking is een perfect voorbeeld van hoe lokale initiatieven kunnen profiteren van de schaalbaarheid die Performance Max biedt. Door onze krachten te bundelen, helpen we niet alleen bij het stimuleren van de kaartverkoop voor deze evenementen, maar zorgen we er ook voor dat ze een glansrijke plek innemen binnen en buiten de Drechtsteden. Het is een win-win situatie waarbij we de lokale vibe verspreiden naar een breder publiek.

raft kantoor

Vooruitblik

Met Mats aan het roer van onze Performance Max-campagnes, zijn we enthousiast over wat de toekomst ons zal brengen. Zijn expertise en strategische inzichten hebben al bewezen een onschatbare troef te zijn in het navigeren door de complexe wereld van digitale advertenties. Met tools als Performance Max zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten naar nieuwe hoogten kunnen leiden.

Bij Raft blijven we innoveren, leren en groeien, altijd op zoek naar de volgende game-changer die ons en onze klanten vooruit kan helpen. Dankzij de inzet van ons team en de kracht van technologie zoals Google’s Performance Max, kijken we uit naar een toekomst vol mogelijkheden en succes.