Performance Max is niet zomaar een update in de wereld van digitale advertenties; het is een totale game-changer. Met deze tool kunnen we een advertentiecampagne draaien op alle Google-platformen, van YouTube tot Google Search, en alles daartussenin. Waar we voorheen beperkt waren, biedt Performance Max nu eindeloze mogelijkheden.

Strategieën Die Het Verschil Maken

Mats heeft twee belangrijke strategieën ontdekt die met Performance Max echt het verschil maken voor onze campagnes: 

  • Heroveren van bestaande doelgroepen:
    Door slimme retargeting kunnen we de aandacht van onze bestaande klanten opnieuw trekken.  Dit betekent dat we mensen die al eerder interactie hebben gehad met onze website, opnieuw kunnen benaderen en terugleiden naar onze site. Het is een manier om de betrokkenheid te verhogen en de relatie met onze klanten te versterken.
  • Ontdekken van nieuwe doelgroepen:
    Performance Max helpt ons ook nieuwe, onontdekte doelgroepen te bereiken. Dit zijn mensen die nooit van ons gehoord hebben, maar wel interesse hebben in wat we aanbieden. Door deze nieuwe doelgroep te bereiken, vergroten we ons bereik en bouwen aan onze merkbekendheid.

Actief op alle Google diensten

Door Mats Vermeij

Een Lokale Touch met Een Groot Bereik

Als trots Dordts bedrijf hebben we ook de handen ineengeslagen met BOD Events, de organisatie achter populaire festivals zoals Wantij Live. Deze samenwerking is een perfect voorbeeld van hoe lokale initiatieven kunnen profiteren van de schaalbaarheid die Performance Max biedt. Door onze krachten te bundelen, helpen we niet alleen de kaartverkoop van deze evenementen te stimuleren, maar zorgen we er ook voor dat ze een plek innemen binnen en buiten de Drechtsteden. Het is een win-win situatie waarbij we de lokale sfeer naar een breder publiek brengen. 

raft kantoor

Vooruitblik

Met Mats aan het roer van onze Performance Max-campagnes, zijn we enthousiast over wat de toekomst ons zal brengen. Zijn expertise en strategische inzichten hebben al bewezen een onschatbare troef te zijn in het navigeren door de complexe wereld van digitale advertenties. Met tools als Performance Max zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Bij Raft blijven we innoveren, leren en groeien, altijd op zoek naar de volgende game-changer die ons en onze klanten vooruit kan helpen. Dankzij de inzet van ons team en de kracht van technologie zoals Google’s Performance Max, kijken we uit naar een toekomst vol mogelijkheden en succes.