RAFT Fonk 150
Bij RAFT zijn we trots op de passie en het harde werk dat we in onze projecten steken. Vandaag is een bijzondere dag voor ons allemaal. We zijn namelijk vereerd om voor het eerst te worden opgenomen in de prestigieuze lijst van de FONK150 Beste Bureaus van 2023!

 

Als jong bureau nu al een plek in deze prestigieuze lijst. Pure trots!

Roy de kok Door Roy de Kok

Het is een moment van reflectie en vreugde. Onze focus heeft altijd gelegen op het navigeren door het complexe digitale landschap om onze klanten naar hun ideale bestemming te leiden – en deze erkenning is een mijlpaal die bevestigt dat we op de goede weg zijn.

De FONK150 lijst wordt jaarlijks samengesteld door FONK Magazine, een toonaangevende publicatie in de creatieve en marketingindustrie. Het selectieproces is streng en beoordeelt bureaus op criteria zoals creativiteit, strategie, effectiviteit en klanttevredenheid. Om tussen deze top van Nederlandse bureaus te staan is voor ons een enorme eer en stimulans om door te blijven gaan met het werk dat we zo liefhebben.

Fonk 150 awardshow

Terwijl we deze erkenning vieren, willen we onze meest oprechte dank uitspreken naar iedereen die in ons geloofd heeft – ons team, onze partners en onze gewaardeerde klanten. Dit is meer dan een trofee op onze plank; het is een belofte voor de toekomst, een belofte om te blijven innoveren, inspireren en de verwachtingen te overtreffen.

Op naar meer avonturen en successen. Proost op de toekomst – proost op het onbekende dat we samen zullen verkennen.