ralf en loes tekenen bij raft

In de dynamische wereld van online marketing is de roep om ‘meer’ een constante. Meer clicks, meer verkeer, en toch lijkt het nooit genoeg. Het is een druk waar marketing managers dagelijks mee te maken krijgen. Bij RAFT snappen we dat ‘meer’ niet altijd ‘beter’ is. Het gaat niet om de massa, maar om de juiste richting.

In deze geest zijn we verheugd om twee nieuwe strategen te verwelkomen die deze visie met ons delen en die ons zullen helpen bedrijven naar hun ideale bestemming te gidsen, een bestemming die niet gericht is op kwantiteit, maar op kwaliteit.

We zijn trots om Loes Verblaauw en Ralf Visser te introduceren als de nieuwste leden van ons strategieteam bij RAFT.

Loes VerblaauwLoes brengt een rijke achtergrond in sales, marketing en business development mee naar ons team, terwijl Ralf zijn jarenlange ervaring in online marketing en marketing intelligence bij een grote automotive organisatie inzet.

Roy de Kok, founder van RAFT, zei: “Loes en Ralf brengen een schat aan ervaring met zich mee die ons team naar een hoger niveau tilt. Hun toewijding aan het creëren van strategieën die verder gaan dan oppervlakkige metrics resoneert sterk met onze missie en visie. We kijken ernaar uit om samen met hen te werken aan gerichte en doelgerichte oplossingen voor onze cliënten.”

Loes merkte op: “Bij RAFT heb ik de mogelijkheid om echt betekenisvolle strategieën te ontwikkelen die een daadwerkelijk verschil kunnen maken. Het is opwindend om deel uit te maken van een team dat zo toegewijd is aan het vinden van de ‘juiste’ weg, in plaats van de makkelijke.”

Met de komst van Loes en Ralf versterken we niet alleen ons team, maar verdiepen we ook onze strategische aanpak

Roy de kok Door Roy de Kok

Ralf VisserRalf voegde toe: “Ik ben enthousiast om te werken met een team dat verder kijkt dan alleen maar de cijfers. Het is ons doel om strategieën te creëren die niet alleen succes meten, maar die ook echte, tastbare resultaten opleveren.”

Met de komst van Loes en Ralf versterken we niet alleen ons team, maar verdiepen we ook onze strategische aanpak, een aanpak die verder kijkt dan de oppervlakte en streeft naar het behalen van doelen die echt zinvol zijn.

Sluit je aan bij onze reis en ontdek samen met ons de kracht van gericht en strategisch denken. Laten we samen de ‘juiste’ weg inslaan.